2450100-erp-ara-surum-duyurusu-5089.jpg

2.45.01.00 ERP Ara Sürüm Duyurusu

 

ERP ürünleri 2.45.01.00 Ara sürümü kullanıma sunulmuştur. Bu sürümde yapılan düzeltme ve geliştirmeler aşağıda yer almakta olup setup dosyalarına ftp sitemizden erişebilirsiniz.

Önemli Uyarı :

2.45.00.01 Sürüm ve öncesi versiyonlardan geçiş yapacak kullanıcılarımız, direk bu versiyonu yükleyebilir ve sonrasında firma üzerinde "Tabloları Sürüme Göre Güncelle" işlemini yapmaları gerekmektedir.

Not:  2.45.01.00 Sürümü ile birlikte e-Defter paketinde 21 Temmuz 2017 tarihli tebliğe göre güncellemeler yapılmıştır.  15.08.2017 tarihi öncesine kadar Mayıs 2017 dönemine ait e-defter gönderimleri mevcut versiyonlar üzerinden yapılabilir. 15.08.2017 ve sonrası tarihlerde ise e-defter gönderimi yapılamabilmesi için kullanıcılarımızın 2.45.01.00  versiyona geçiş yapılması gerekmektedir.

2.45.01.00 Ara Sürüm İçeriği:

  

 

Kayıt Nr

Ürün

Tanım ve Açıklama

1

WINERP-66520

TigerEnterprise

Tiger3Enterprise

Üretim Kontrol
https://jira.logo.com.tr/images/border/spacer.gif https://jira.logo.com.tr/images/icons/link_out_bot.gif Hareketler - Üretim Emirleri

Malzeme Temini Güvenli Stok+ Alınan Siparişler Olarak Seçildiğinde Farklı Ambarlardan Malzeme Transferi Yapıldığında Güvenli Stoğu Her Teminde Transfer Ediyor.

Üretim emri malzeme temini işlemi güvenli stok ve alınan siparişler olduğunda güvenli stok miktarını her üretim emrinde transfer etmemesi sağlandı.

2

WINERP-66465

GO3

TigerPlus

Tiger3

TigerEnterprise

Tiger3Enterprise

Genel Muhasebe
https://jira.logo.com.tr/images/border/spacer.gif https://jira.logo.com.tr/images/icons/link_out_bot.gif Ana Kayıtlar - E-Defterler 

e-Defter Uygulamasında GİB'in Yayınladığı Temmuz 2017 Güncellemeleri İle İlgili Çalışma Yapılmalı.

e-Defter uygulamasında GİB'in yayınladığı temmuz 2017 güncellemeleri ile ilgili düzenlemeler yapılmıştır. 

 

Yapılan düzenlemeler; 

- Yevmiye ve Büyük Defter berat dosyalarına 391,191,600,601,602 hesap kodları için borç / alacak bakiye alanları eklendi ve Berat görselinde görüntülenmesi sağlandı.

- Yevmiye beratına gl-bus:numberOfEntries ve gl-cor:uniqueID tagları eklendi.

- Büyük Defter beratına gl-cor:uniqueID tagı eklendi. 

- Yevmiye, Büyük Defter ve Berat dosyaları ile ilgili şematron kontrolleri güncellendi. 

- E-Defter dosyalarının görüntülenmesi için kullanılan (Yevmiye, Kebir ve Berat) xslt dosyaları güncellendi. 

3

WINERP-66410

GO3

TigerPlus

Tiger3

TigerEnterprise

Tiger3Enterprise

Finans
https://jira.logo.com.tr/images/border/spacer.gif https://jira.logo.com.tr/images/icons/link_out_bot.gif Hareketler - Cari Hesap Fişleri

Cari Hesap Kur Farkı Fişi İptal Edilmiş Olmasına Rağmen İptal Edilmemiş Gibi Kur Farkı Hesaplamasında Dikkate Alınıyor.

Cari hesap kur farkı fişi iptal edilmiş olmasına rağmen iptal edilmemiş gibi kur farkı hesaplamasında dikkate alınıyordu, düzeltildi.

4

WINERP-66401

TigerPlus

Tiger3

TigerEnterprise

Tiger3Enterprise

İthalat
https://jira.logo.com.tr/images/border/spacer.gif https://jira.logo.com.tr/images/icons/link_out_bot.gif Hareketler - Millileştirme Fişleri

2.45.00.01 Sürümünde Millileştirme Fişine İthalat Operasyon Kodu Seçiminde performans problemi yaşanıyor.

Millileştirme fişine ithalat operasyon kodu seçiminde program kilitleniyordu, düzeltildi.

5

WINERP-66379

GO3

TigerPlus

Tiger3

TigerEnterprise

Tiger3Enterprise

Satış ve Dağıtım
https://jira.logo.com.tr/images/border/spacer.gif https://jira.logo.com.tr/images/icons/link_out_bot.gif Hareketler - Satış Faturaları

Malzeme Grubuna Bağlı Malzemeler İçin Tanımlanmış Kampanya Sipariş Üstünde Faturalama İşlemi Yapıldığında Faturanın Altındaki Promosyon Malzemenin Sipariş Bağlantısı Kopuyor

Sipariş üzerinden sevket-faturalama işlemlerinde kampanya uygulanmış satırlar için otomatik kampanya parametresi açık olduğunda tekrar hesaplama yaparken kuruş farklarından dolayı bağlantıyı koparıyordu, kuruş hesaplaması düzeltildi ve sipariş bağlantısının kopmaması sağlandı.

6

WINERP-66356

GO3

TigerPlus

Tiger3

TigerEnterprise

Tiger3Enterprise

Duran Varlık Yönetimi
https://jira.logo.com.tr/images/border/spacer.gif https://jira.logo.com.tr/images/icons/link_out_bot.gif Raporlar - Amortisman Tabloları

Kıst Olarak Tanımlanan Sabit Kıymet Kaydına Ait Amortisman Tablosunda Hesaplanan Aylara M İşareti Atılırsa Diğer Aylara Ait Hesaplamalar Hatalı Oluşuyor.

Kıst olarak tanımlanan sabit kıymet kaydına ait amortisman tablosunda hesaplanan aylara M işareti atılırsa diğer aylara ait hesaplamalar hatalı oluşuyordu, düzeltildi.

7

WINERP-66275

GO3

TigerPlus

Tiger3

TigerEnterprise

Tiger3Enterprise

Malzeme Yönetimi
https://jira.logo.com.tr/images/border/spacer.gif https://jira.logo.com.tr/images/icons/link_out_bot.gif Ana Kayıtlar - Malzemeler

Malzeme Sınıfına Bağlı Malzemelerin Sınıf Bağlantıları Ekranında Malzeme Sınıflarını Listelemek İçin F10 Yapıldığında Performans Sorunu Yaşanıyor.

Malzeme kartı üzerinden sınıf bağlantıları ekranı açılarak F10 veya üç nokta ile browsera erişilmek istendiğinde performans problemi yaşanıyordu, düzeltildi.